Service Hotline
+86-755-86524100
Producten

Productcategorie

KOGGE LCD Display Modules

KOGGE LCD Display Modules

COG (Chip-op-glas) Chip-op-glas (COG) is een flip chip methode die wordt gebruikt voor bonding vergadering van blote geïntegreerde schakelingen (ICs) op glas substraat verbinden rechtstreeks met behulp van anisotrope geleidende Film (ACF). De toonhoogte van de IC hobbels (voetafdruk) kan worden verlaagd volgens klanten '...

KOGGE (Chip-op-glas)

Chip-op-glas (COG) is een flip chip methode die wordt gebruikt voor bonding vergadering van blote geïntegreerde schakelingen (ICs) op glas substraat verbinden rechtstreeks met behulp van anisotrope geleidende Film (ACF). De toonhoogte van de IC hobbels (voetafdruk) kan worden verlaagd volgens de eisen van de klanten (contact toonhoogte van glas substraat). Deze methode reduceert het assemblage gebied tot de hoogst mogelijke verpakking dichtheid, die vooral van belang voor die toepassingen die ruimtebesparing is van cruciaal belang. Het staat een kosteneffectieve montage van bestuurder chips omdat integratie van flex-PCB niet langer nodig is. De IC direct op het glas-substraat is gebonden en is geschikt voor de behandeling van hogesnelheidstreinen of hoogfrequente signalen.

COG technologie is één van de high-tech montage methoden die gouden bult of Flip Chip IC's gebruiken, en uitgevoerd in de meest compacte toepassingen. Chip-op-glas geïntegreerde schakelingen werden voor het eerst geïntroduceerd door Epson. In flip-chip montage, een IC-chip is niet verpakt, maar rechtstreeks op de PCB als een kale chip is gemonteerd. Want er geen pakket is, kan de gemonteerde voetafdruk van de IC worden geminimaliseerd, samen met de vereiste grootte van de print. Deze technologie vermindert het gebied van montage en is beter geschikt voor snelle behandeling of hoogfrequente signalen.

COG wordt voornamelijk gebruikt voor stuurprogramma voor tekstgegevensbronnen ICs binnen TFT display technologieën waar ze worden gebruikt voor LCD, plasma, e-inkt, OLED of 3D technologieën. Dit is essentieel voor elektronische consumentenproducten, zoals laptops, tablets, camera's of mobiele telefoons met de behoefte aan klein en lichtgewicht componenten.

Voordelen:

Zeer zuinig op grootte. Chip-op-glas LCD-modules kunnen zo dun als 2 mm zijn.

Kosteneffectief over COB, vooral in grafische LCD-modules, omdat vermindert het aantal IC's.

Betrouwbaarder dan tabblad als gevolg van de zwakte van tabblad in het gebied van de obligatie.

Nadelen:

COG kan alleen worden gebruikt op een bepaalde resolutie niveau waarin de regels niet te fijn zijn. Bij zeer fijne standplaatsen COG wordt moeilijk om te testen, en tabblad zou de voorkeur aanpak.

Wellicht rendabeler tabblad of COB, te gebruiken als een ontwerper moet integreren van een toetsenbord of indicator rond het scherm.

Het actieve gebied is het niet gecentreerd in de omtrek maar verschuiving, vanwege het gebied waar de circuits zijn.


Hot Tags: Vervals LCD display modules, China, fabrikanten, leveranciers
Verwante producten
Onderzoek
Onderzoek
Send
Neem contact met ons op
Adres: 5e verdieping met HSAE Tech bouw, Hi-Tech Park, Nanshan, Shenzhen, 518057, China
Telefoon: +86-755-86524100
Fax: +86-755-86524101
E-mail: info@blazedisplay.com
Blaze Display Technology Co., Ltd.