Service Hotline
+86-755-86524100
Nieuws
Huis > Nieuws > Inhoud

Productcategorie

GROOT SUCCES VANAF ELECTRONICA INDIA 2016

Blaze Display Technology Co., Ltd. | Updated: Sep 27, 2016

Opgericht in 2000, is electronica India nu het toonaangevende platform in India gericht op elektronische componenten, systemen en toepassingen. De beurs vindt plaats in combinatie met productronica India en LASER wereld van FOTONICA INDIA in Bangalore International Exhibition Centre (BIEC) in Bangalore en presenteert de hele keten van de elektronica-industrie.

2016 merken als een sterk jaar met 425 exposanten presentatie van meer dan 650 vertegenwoordigde merken. Verslag toont het record aantal vakbezoekers op opening day (21StSep) met 9 procent.

Vanwege het grote succes van de laatste hebben beurs in Bangalore, Blaze, ook dit jaar weer deelgenomen en aanzienlijk geprofiteerd van de blootstelling, sommige huidige lange termijn klanten zelfs grote orders geplaatst op de stand en een nieuwe klant ondertekende NDA persoon opgevraagd en waren heel tevreden met de productkwaliteit van ons. Vandaar, wij zijn ervan overtuigd dat we meer dan 18 bereiken kunnen % verhogen op verkoopsvolume in Indiase markt. Voldoen aan nieuwe klanten en merk oriëntatie zijn een van onze belangrijkste doelen we op Electronica India bereiken kunnen.

Electronica India nog steeds het beste platform te presenteren van onze producten en de interactie met klanten op één plaats in de kortste tijd. Niet alleen helpt het ons in de branding van onze producten maar ook steeds meer van onze aanwezigheid op de markt als de fabrikant van een LCD, evenals de versterking van die ons verkoopteam om BLAZE DISPLAY een betere one-stop oplossing LCD-leverancier over de hele wereld.

Zonder twijfel, zullen we zien u weer op New Delhi in 2017!Onderzoek
Send
Neem contact met ons op
Adres: 5e verdieping met HSAE Tech bouw, Hi-Tech Park, Nanshan, Shenzhen, 518057, China
Telefoon: +86-755-86524100
Fax: +86-755-86524101
E-mail: info@blazedisplay.com
Blaze Display Technology Co., Ltd.